Idiotská zaslepenost antikomunistů

Ano, míním to tak jak jsem to napsal a stoprocentně se obracím na zde píšící. Jak vidno, jejich vědomosti o tom, o čem tak pobouřeně píší, se rovnají nule. Jejich „rozhořčená“ veřejně publikovaná populistická prohlášení to jen dokazují. Honí komunisty tak, jak se honili čarodějnice, a ano, v podstatě stejně jako Hitler pronásledoval „jinak myslící“ a „jinak vypadající“.

Pro ty rozhořčené pisálky je nebezpečný každý, který přísluší k té „hrozné“ straně, která se dopustila „hrozných“ činů. Ve své naivitě si myslí, pokud vůbec takovou schopnost vlastní, že když „zabijí“ komunistu, že odstraňují komunismus, že odstraňují diktaturu. Ve své nevědomé sleposti jen dokazují, že se principem komunistické moci nikdy nezabývali, asi to přesahuje jejich mentální schopnosti.

Očekával jsem, že poslední události v České televizi upoutají jejich pozornost, začnou větřit „komunistické“ nebezpečí, objeví se tisíce slov bojující za svobodu slova samého. Ale kdepak. Dál jen pospávají na vavřínech vlastního neúspěchu. Že se zde pomalu vytvářejí systémy, které mohou mít ještě horší následky pro společnost, než systémy komunistické moci, to pochopitelně nemohou ve svém zaslepení postřehnout, není divu, dle jejich poznání něco takového ani neexistuje.

Vůbec jim nedošlo, že třeba článek pan Wollnera, který zde četlo více jak 43.000 návštěvníků, je podle rozhodnutí generálního ředitele, asi ten poslední, kdy se veřejnost mohla dovědět, co se děje uvnitř naší veřejnoprávní televize. Asi si ho uložím do archivu, jestli bude vývoj nadále pokračovat, tak jak je nasměrován, bude to jednou historický dokument.

To, že je veřejnoprávní televize proměňována v uzavřenou mocenskou strukturu, ze které nesmí nic proniknout na veřejnost, naše „antikomunisty“ prostě nezajímá. Proč také. To není jejich poslání. Oni bojují jenom proti „diktatuře“. To, že zde vládne někdo, kdo si osvojil nekontrolovatelnou moc, někdo, kdo je již schopen omezit i funkci všech kontrolních orgánů, je asi pro všechny ty „bojovníky za svobodu“ nepostřehnutelné.

To, že Česká televize se stává monumentem moci ovládající naše myšlení, rozhodující o tom, co je a co není, nemohou pochopit. To by asi generální ředitel pan Peter Dvořák musel být obviněn z utajovaného příslušenství ke Komunistické straně. Pak by se všichni vrhli do „svaté války“ proti té „hrozné“ a „nelidské“ straně a proti „diktatuře“.

Ano, přiznám, mají to těžké, ono je to všechno kryto pláštíkem „demokratického“ systému, který nám přeci zaručuje, že něco takového, jako je diktatura, oficiálně neexistuje. A je to. Něco takového je přeci možné jedině za komunistů a na ty si už dáme pozor, aby se nám tu zase nerozmnožili. Takže, spěte sladce „antikomunisti“.

Příspěvek byl publikován v rubrice Tak mne napadlo. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.