Ano, bojím se Islámu, ale pana Krále ještě více!

Co tím míním? Přeci jeho dnešní slova zde na těchto stránkách. Tolerance? A proč jako? Těm, kteří mne hned obviní, že mu jen závidím jeho „čtenost“ a „karmu“, odpovím brutálně a se zjevným záměrem: Ne, já nemám komplex pocházející ze závisti na úspěchu lidí jako třeba byl Adolf Hitler.

Ne, já mám jen hrůzu z toho, kolik „Čechů“ je ochotno se podepsat pod jeho slova, jakoby zapomněli, že i my jsme byli obětí podobné TOLERANCE. Také tehdy mnozí řekli: Proč jako? Ano, jsem rozhněvaný a dokonce zuřím.

Nevím kolik jeho čtenářů tuší, že ten slogan v záhlaví jeho stránky je spojován v Izraeli se skupinou radikálních osadníků. Patřil mezi ně i jistý Baruch Goldstein. Jednoho dne vzal prostě samopal a vydal se postřílet pár Arabů. Vybral si k tomu vhodný čas, právě se shromáždili k motlitbě, měl jednoduchou práci, zabil jich několik desítek. Nevím, kolik lidí si pamatuje na to, s jakou hrůzou to lidé v Izraeli vnímali, dlouhé dny se z toho nemohli vzpamatovat. Zdrcující většina ho nenáviděla. Nikdo neprotestoval proti tomu, že od té doby jsou lidé jeho ražení pod celkem přísnou kontrolou.

Ještě tragičtější to bylo, když jeden TOLERANTNÍ mladík zavraždil izraelského premiéra Rabína. Nikdy v životě jsem neviděl doslova tisíce plačících lidí. Bylo jich plné náměstí, ani ne před hodinou s ním ještě zpívali píseň o míru. Teď seděli bezmocně na zemi neschopni pohybu. Všichni mysleli jen na jedno, že právě někdo zavraždil jejich sen o mírovém soužití s arabskými sousedy. Dlouhé dny pak plakala celá zem, bylo i nemálo Arabů, kteří to nechápali.

Dodal jsem si odvahu a přečetl i další „moudrá“ a „tolerantní“ slova autora. Kázat umí, to se musí nechat. Jsem již dlouho na tomto svět, aby pochopil, že to tak funguje, že když jeden ovládne lidské emoce, ovládne i lidskou mysl. Já teď ale apeluji na zdraví rozum a obracím se na všechny ty, kteří se pouhým klikem přiřadili pod korouhev nového „proroka“ a ptám se: Myslíte to opravdu vážně?

Stejně tak se obracím na ty, kteří možná nesouhlasí s tímto prapodivným souzvukem duší, a ptám se: Jak je to s naší TOLERANCÍ ? Doufám také, že třeba víme PROČ?

Příspěvek byl publikován v rubrice Tak mne napadlo. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.